Tietoa yrityksestä
Tietoa yrityksestä
Lyhyesti yrityksestä
Causalus – suomalainen lääkehoidon uudistaja
Olemme kehittäneet lääkehoidon kokonaisarviointiin Causalus-ohjelmiston, joka tarjoaa lääkehoidon asiantuntemusta pilvipalveluna. Ohjelmistomme seuraa lääkkeiden annostuksen ja yhteisvaikutusten ohella myös hoitovastetta ja mahdollisia haittavaikutuksia. 

Järkevään digitaaliseen lääkehoidon kokonaisarviointiin on yhdistetty etäfarmaseuttipalvelut. Tuotamme lisäksi lääkehoitoon liittyvää koulutusta terveydenhuollon ammattilaisille.  

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Maria01-startup-keskittymässä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Asiakkaiden lisäksi meihin uskovat maamme eturivin pääomasijoittajat. 
tiimi causaluksen takana
Moniosaajat vanhusten asialla
Causalusta kehittävä tiimi koostuu kokeneista terveydenhuollon, tietotekniikan ja tuote- ja palvelukehityksen ammattilaisista. Tiimissä yhdistyy vuosikymmenten kokemus terveydenhuollon kliinisestä osaamisesta sekä uusien tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi@causalus.com.
Pauli Puirava
Toimitusjohtaja
Farmaseutti
Sirkku Karinen
Teknologiajohtaja
FT (Lääketiede)
FM (Tietojenkäsittely)
Panu Engelvuori
Operatiivinen johtaja
KTM
Saija Leikola
Asiantuntijaproviisori
FaT
Wintom Zecarias
Kaupallinen johtaja
Valt. tieteiden YO
Merja Laaksonen
Asiakkuuspäällikkö
Yo-merk. MJD
Jyri Forsström
Myyntitykki
Riku Ruhanen
Tuotepäällikkö
Erika Kostiainen
Growth Hacker
MMSc
Jouko Laurila
Lääketieteellinen neuvonantaja
LT, geriatri
Alexander Samaletdin
Lead Architect
FM (Tietojenkäsittely)
Jukka Silvennoinen
Lead Developer
FT (Tietotekniikka), DI (Tiedonhallinta), Insinööri (Sähköautomaatiotekniikka)
urasi yhteisen unelman toteuttajana?
Liity tiimiimme!
Haluatko konkreettisesti parantaa ihmisten hyvinvointia? Causaluksen tiimissä kirjoittamasi koodi, hieromasi sopimukset tai lanseeraamasi markkinointikampanjat vievät lähemmäksi yhteiskuntaa, jossa ihmiset saavat nauttia lääkityksen hyvistä puolista kärsimättä niiden haitoista.

Meillä saat toteuttaa itseäsi ja pääset vaikuttamaan yrityksen suuntaan – ja tietenkin omaan urakehitykseesi. Olitpa sitten ohjelmistokehittäjä, businessvelho tai markkinointiguru, ota yhteyttä jos meidän unelmamme Causaluksessa kuulostaa sinun unelmaltasi.
AVOIN HAKEMUS
Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta jos uskot olevasi oikea lisä tiimiimme, kerro se ja lähetä avoin hakemus osoitteeseen panu@causalus.com!
TÄÄLTÄ LÖYDÄT MEIDÄT
Yhteystiedot
Causalus Oy
Y-tunnus: 2915535-6
Lapinlahdenkatu 16
00180 HELSINKI
Miten
lääkitysturvallisuus
on hoidettu yksikössäsi?
Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa ilmaisessa ja lyhyessä auditointikyselyssä saat alustavan käsityksen siitä, kuinka hyvin lääkehoitoon liittyvät asiat on yksikössäsi hoidettu.
Oletko jo tutustunut
lääkehoidon uusiin
linjauksiin?
Oletko jo
tutustunut
lääkehoidon
uusiin linjauksiin?
Oletko jo
tutustunut lääkehoidon
uusiin linjauksiin?
STM julkaisi maaliskuussa 2021 uudistetun version Turvallinen Lääkehoito -oppaasta, johon kaikkien lääkkeiden kanssa työskentelevien pitäisi perehtyä. Nyt voit ladata sen helposti Causaluksen sivuilta!
Lataa opas