Lääkehoitoon erikoistunut etälääkäripalvelu. Tarjoamme yksilöllistä tukea, turvaa ja tietoa kaikissa lääkitykseesi liittyvissä tilanteissa.
Lääkeremontin käyttäjänä saat:
Oman lääkityksestä vastaavan asiantuntijatiimin (farmaseutti ja lääkäri)
Kuukausittaiset etätapaamiset oman asiantuntijasi kanssa
Kattavan kuvan ja varmuuden lääkityksesi sopivuudesta
Yksilöllisesti suunnitellun hoito-ohjelman lääkityksen aloitukseen, tauotukseen, lopetukseen, vaihtoon
Apua monilääkityksen hallintaan (esim. turhien lääkkeiden karsiminen)
Lääkityksen ja voinnin säännöllisen seurannan helppokäyttöisessä Lääkeremontti-sovelluksessa
Lääkeremontti-palvelua testataan parhaillaan. Tule mukaan testikäyttäjäksi ja saat palvelun ilmaiseksi (arvo yli 300 €) ilman sitoumuksia. Ilmoittaudu käyttäjäksi jättämällä yhteystietosi tai soittamalla numeroon 040 706 6496 (0€ /min + mpm).
ETÄKLINIKKAMME JOHTAVAT AMMATTILAISET
Johtava lääkärimme Lars Konttinen vastaa lääkehoidon kokonaisuudesta. Lars on perehtynyt erityisesti ikääntyneiden hoitoon.
Farmaseuttimme Pauli Puirava arvioi lääkityskokonaisuuksia. Paulilla on 15 vuoden kokemus yksilöllisistä lääkehoidoista.
Katso koko hoitohenkilökuntamme
“Kerrankin sain tilaisuuden rauhassa selittää lääkitykseeni liittyviä ongelmia ja minua kuunneltiin ja uskottiin. Sain neuvoja, joita en ole saanut mistään muualta. Päätimme testata yhden lääkkeen tauotusta ja minua kauan vaivannut hikoilu on lakannut jo kahdessa viikossa. Olen suositellut palvelua myös monille ystävilleni.”
TARJA, eläkeläinen, Espoo
Lääkeremontin testikäyttäjänä syyskuusta 2021
“On tosi ihanaa viikko viikolta nähdä kun äidin tilanne menee vain paremmaksi. Sovelluksen käyttäminen ei kuormita ollenkaan, kun äidin kanssa muutenkin soittelee viikoittain, niin samalla voi tehdä Lääkeremontin seurannan.”
ANNI, 40 vuotta, Helsinki
(käyttää palvelua iäkkään äitinsä puolesta)
“Kärsin pitkään selittämättömistä oireista, enkä saanut terveydenhuollosta apua vaivoihini. Käytin 12 eri lääkettä säännöllisesti. Lääkehoidon optimoinnin avulla lääkehaitat vähenivät ja oloni koheni niin, että kykenin palaamaan pitkältä sairauslomalta takaisin työelämään. ”
MIES, 60 vuotta
2-tyypin diabetes ja verenpainelääkitys
“Kotona asuva 86-vuotias äitini oli ajoittain sekava, ja häntä huimasi. Lääkärissä käyntien seurauksena hänen lääkkeitten määrä kasvoi niin, että lopulta niitä oli yhdeksän erilaista pilleriä. Kun hänen lääkkeet arvioitiin ja lääkitystä muutettiin ja joiltain osin vähennettiin, äidin sekavuus ja huimaus helpotti.”
NAINEN, 60 vuotta
äiti 86 vuotta kotona ajoittaisen kotihoidon turvin
HYÖDYT PALVELUSTAMME
Elämänlaatusi kohenee ja toimintakykysi paranee järkevällä lääkityksellä
Turvallisuus lisääntyy ja tapaturmariski laskee, kun lääkehaitat vähenevät
Hoidat lääkityksesi kuntoon Suomen osaavimpien asiantuntijoiden tuella
Useat lääkkeet saattavat aiheuttaa epämiellyttäviä oireita, kuten huimausta, väsymystä tai levottomuutta. Palvelumme tunnistaa lääkkeiden haitat ja yhteisvaikutukset, ja lääkityksen optimoinnin ansiosta oireesi helpottavat.
Lääkkeisiin liittyvät haittatapahtumat ovat erittäin yleisiä, ja ne ovatkin yksi yleisimmistä sairaalahoitoon johtavista syistä. Kun lääkehoitosi arvioidaan ja haitalliset oireet saadaan pois, voit olla turvallisemmalla mielellä.
Ei enää pallottelua luukulta toiselle tai vastaanottokäyntejä, joissa ei ehditä keskittyä lääkityksesi kokonaiskuvaan. Lääkeremontti-klinikan ammattilaiset seuraavat lääkityksesi muutoksia pitkäjänteisesti ja huolellisesti.
MITEN SE TOIMII?
Ota yhteyttä meihin ja ilmoittaudu mukaan. Lataa Lääkeremontti-sovellus ja kirjaa siihen lääkityksesi, oireesi ja terveystietosi.
Varaa aika etäklinikkamme farmaseutille, joka tekee tietojesi pohjalta hoito-ohjelman lääkkeiden järkeistyksestä.
Klinikan lääkäri vahvistaa hoito-ohjelman ja tekee mahdolliset reseptimuutokset ja lähetteet laboratoriotutkimuksiin.
Pääset seuraamaan vointisi kehitystä säännöllisesti oman asiantuntijasi kanssa. Oireseurantaa tukee Lääkeremontti-sovellus.
Tietosi ovat meillä turvassa
Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Tiedot säilytetään EU:ssa suojatuilla palvelimilla, joille on myönnetty tietoturvasertifikaatit. Oma sertifioitu laatujärjestelmämme ja CE-merkitty ammattilaisohjelmistomme takaa sekä potilasturvallisuuden että tietoturvan.
YHTEISTYÖSSÄ
Kuluttajille tarkoitettu palvelu julkaistaan alkuvuodesta 2022 ja se sisältää:
Oireseurantatyökalun
Tiedot lääkityksestäsi ja annostuksesta
Analyysin lääkeriskeistäsi
Omafarmaseutti & lääkäritiimin
Toimenpidesuunnitelman lääkitysmuutoksista
Toimenpidesu-
unnitelman
Jatkuvan seurannan ja valvonnan
Liity postituslistallemme niin kuulet palvelusta jo etukäteen!
Liity postitus-listallemme niin kuulet julkaisusta jo etukäteen!