Moniosaajat lääkehoidon järkeistämisen asialla
Causalusta kehittävä tiimi koostuu kokeneista terveydenhuollon, tietotekniikan ja tuote- ja palvelukehityksen ammattilaisista. Tiimissä yhdistyy vuosikymmenten kokemus terveydenhuollon kliinisestä osaamisesta sekä uusien tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisestä.
YRITYKSEN JOHTO
PAULI PUIRAVA
SIRKKU KARINEN
PANU ENGELVUORI
WINTOM ZECARIAS
Toimitusjohtaja
Farmaseutti
Teknologiajohtaja
FT (lääket.) & FM (tietojenkäsittely)
Operatiivinen johtaja
KTM
Kaupallinen johtaja
Valtiotieteiden yo
Kokenut kouluttaja ja kliinisen farmasian asiantuntija, jonka unelmana on tehdä lääkehoidosta turvallista kaikille.
Vankalla tieteellisellä ajattelulla varustettu ketterä ohjelmistokehittäjä, joka vastaa Causaluksen teknologiasta.
Ratkaisukeskeinen ohjelmistokehittäjä, joka vastaa Causaluksen laatujärjestelmästä.
Visionääri, jonka harvinaisen kattavasta kontaktiverkostosta löytyy niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin sijoittajiakin.
MYYNTI
MERJA LAAKSONEN
Sinä itse?
Asiakkuuspäällikkö
MJD
Uusi kollegamme
Pitkän linjan asiakas-ässä, joka vastaa sekä nykyisten asiakkaiden tyytyväisyydestä että uusien asiakkaiden hankinnasta.
Etsimme jatkuvasti riveihimme uusia osaajia, etenkin liiketoiminnan kehittämisen ja myynnin tiimiin. Lähetä avoin hakemus panu@causalus.com!.
KATSO KAIKKI TYÖNTEKIJÄMME
Kaikki alkoi yhdestä kysymyksestä
Kaikki lähti liikkeelle kysymyksestä: Miten järkevän lääkehoidon piiriin pääsisi mahdollisimman moni ikäihminen?

Pauli Puirava kasvoi farmaseuttiperheessä ja lääkehoitoon liittyvät mahdollisuudet ja haasteet kiehtoivat häntä jo lapsena – urasuunnitelmat olivat selvät. Kun Pauli valmistui farmaseutiksi, perinteinen työ apteekin tiskin takana ei kuitenkaan houkutellut. Hän tiesi haluavansa tehdä töitä kentällä, tähän oli innostanut Englannin opintomatkalta mukaan tarttunut kiehtova idea.

Englannissa Pauli oli tutustunut malliin, jossa jokaisella sairaalaosastolla oli oma farmaseuttinsa. Moniammatillisen yhteistyön ansiosta potilaiden lääkitykset oli optimoitu ideaalitasolle. Tämä kokemus innosti Paulia hankkimaan Suomessa lääkehoidon kokonaisarvioinnin (LHKA) erityispätevyyden.

Hän alkoi tehdä arviointeja hoivakodeissa – hyvällä menestyksellä. Monessa hoivakodissa Paulin käyntejä odotettiin innolla, koska hänen tekemänsä työn tulokset realisoituvat hoivakodin arjessa hyvin konkreettisesti. Asukkaiden vointi parani, henkilökunnan resursseja vapautui ja lääkekulut laskivat.

Pauli on tehnyt lääkehoidon arviointeja hoivakodeissa vuodesta 2009, jo yli kymmenen vuotta. Vaikuttava ja laadukas työ hoivakotien asukkaiden elämänlaadun parantamiseksi sai hänet pohtimaan,
miten turvallista ja tehokasta lääkehoitoa voitaisiin tarjota vanhuksille hoivayksikön koosta riippumatta.

Pauli alkoi ideoida digitaalista työkalua, jonka avulla lääkehoidon seuranta ja arviointi olisi jatkuvaa ja moni-ammatillinen yhteistyö jouhevaa. Ensin hän esitteli ideaansa geriatri Jouko Laurilalle, mutta pian tiimiin liittyi joukko tutkijoita, ohjelmointiguruja ja liiketoiminnan ammattilaisia, jotka lähtivät yhteisvoimin tavoittelemaan tätä tärkeää tavoitetta.
Haluamme tuoda suomalaisen lääkehoidon arviointi- ja seurantapalvelun kaikkien saataville, jotta kenenkään ei tarvitsisi turhaan kärsiä lääkityksen haittavaikutuksista tai tehottomasta lääkityksestä.
Nyt tuo yhden miehen unelma on meidän koko Causaluksen tiimin unelma. Me haluamme tuoda suomalaisen lääkehoidon arviointi- ja seurantapalvelun kaikkien saataville, jotta kenenkään ei tarvitsisi turhaan kärsiä lääkityksen haittavaikutuksista tai tehottomasta lääkityksestä.
PAULI PUIRAVA MEDIASSA
Liity sähköpostilistallemme niin opit lisää järkevästä lääkehoidosta, kuulet kollegoidesi kokemuksista ja saat tietoa Causaluksen kehityksestä sekä uusista lanseerauksistamme.